Začetni tečaj SALSE Brežice

Vabljeni na začetni tečaj SALSE v sredo 30.1.19 ob 20:30 uri v McB, Gubčeva 10a, Brežice.

Vabljeni sami ali v paru! Soplesalko ali soplesalca lahko najdete na tečaju. Za učenje plesa predlagamo zračna, udobna oblačila. Obutev naj bo lahka, čista, s podplatom, na katerem se je mogoče z lahkoto zavrteti.
Salsa je družaben ples, zato imate na tečaju možnost plesa z ostalimi tečajniki. Posebne želje zaupajte plesnemu inštruktorju pred začetkom tečaja. Po tečaju po dogovoru organizirano tudi brezplačno preplesavanje v Kafe Bar Rosca.

Ostale informacije an info@salson.si ali 040 141 040.

VPIS IN ČLANSTVO:
– Ob vpisu izpolnite vpisni list z informacijami, ki omogočajo evidenco plačil in obiskov in obveščanje v primeru spremembe urnikov.
– Ob vsakem obisku je potrebno potrditi udeležbo ter urediti vse formalnosti.
– Članarino se poravna enkrat na plesno sezono.
– Člani društva so upravičeni do ugodnosti.
– Obveznosti poravnavte pred začetkom tečaja z gotovino ali nakazilom.
– V primeru daljše odsotnosti (bolezen, poškodba, potovanje) takoj telefonsko ali z e-pošto napovejte odsotnost. Samo v tem primeru Plesno društvo SalSon upošteva odsotnost pri vpisu za naslednji mesec. Za neizkoriščene tečaje vračilo denarja ni možno.

OMEJITEV ODGOVORNOSTI:
Nezgodno zavarovanje obiskovalcev plesnih tečajev ni vključeno v ceno storitev. Udeležba na plesnih tečajih je na lastno odgovornost.

GARDEROBA:
Za obiskovalce plesnih tečajev je na voljo garderoba ni varovana. Priporočamo vam, da vrednejše predmete shranite/vzamete v dvorano. Za pozabljene predmete ne odgovarjamo.

Lep plesni pozdrav,
team SalSon – Andrej in Helena s pomočniki

Tečaj vodi plesna inštruktorica Dušanka Požgaj.

www.salson.si / 040 141 040/ Facebook SalSon Plesno Društvo

About the author

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja